17. april 2007

Rss-Læser

Så er jeg i gang med den anden opgave nyhedslæser. Jeg valgte Google Reader kun fordi at den var den som der blev anbefalet.
Selvfølgelig var reader linket ikke at se så jeg måtte bruge den udemærket vejledning som var i opgaven for at finde den.
Den første jeg fik tilføjet i min reader var min kollega's blog. Spændende var det, det virkede hurra. Herefter fik jeg tilføjet følgende:
TV2 øst nyheder
23ting blog
og bibblog
Det går jo strygende. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan man abonnerer på kommentarerne men det kommer håber jeg.

Fredag den 20.04.07

Efter en guide fra Thor fandt jeg ud at at abonnerer på kommentarer i min nyhedslæser.

Det kan godt virke lidt stressende da man helst vil følge ugerne men det er jo ikke noget jeg absolut skal men sjovt er det. Men det tager også lidt tid som man skal tage ud af en i forvejen presset arbejdsdag.

4 kommentarer:

Bente Jensen sagde ...

Du er da bare for god :) Hvis du mener at du gerne vil vide hvornår folk kommenterer på din blog, gå du i settings - comments, næsten nederst kan du tilføje din email, så får du en mail når der er en kommentar

Randi Gjermandsen sagde ...

Mange tak for oplysningen. Jeg har hermed indsat min mail adr.

Helle Larsen sagde ...

Hej Randi
Tak skal du ha, og tak for hjælpen

Hilsen Helle

Bente Jensen sagde ...

Der er masser af katte på bloggene inkl. mine egne. Men selv om det er lang tid siden jeg havde hund, foretrækker jeg stadig hunde fremfor katte (Mine katte læser ikke blog og bliver derfor ikke frustrede), så det er godt med nogle hundebilleder, især schæferhunde og labradorer. Tak til dig og Helle